spoločnosť správy

Vodotesná turistická cyklistická taška

2023-01-12
Sealock vám poskytuje veľmi užitočnú cestovnú tašku na bicykel.
NASTAVITEĽNÉ A SKLADACIE: táto vodotesná taška na bicykel s maximálnym objemom 14 l. Jednoduché držanie nástrojov a predmetov na krátke vzdialenosti. Dizajn rolovacieho uzáveru upraví dĺžku sedlovej tašky tak, aby vyhovovala vašim rôznym kapacitným potrebám. Prečo utrácať veľa peňazí za tašku niekoľkých veľkostí namiesto tejto sedlovej tašky s nastaviteľnou kapacitou.
VODEODOLNÉ A JEDNODUCHÉ ČISTENIE: Kompozitná 3-vrstvová taška na bicykel je vodotesná. INOVATÍVNY materiál vytvoril túto veľkú tašku na bicykel, takže špinu alebo blato je možné vyčistiť vlhkou handričkou. Na výrobu tejto cyklistickej tašky na uskladnenie suchého sedadla používame materiál 600D TPU a 420D TPU.
JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Pevná pracka s popruhmi bezpečne drží tašku pod sedadlom. Nie je potrebné žiadne náradie vhodné pre rôzne bicykle, cestné bicykle, horské bicykle, dirt bike, BMX, MTB. Je to veľmi užitočná, ľahko fixovateľná suchá cyklistická taška.
REFLEXNÉ popruhy zvyšujú vašu nočnú viditeľnosť pri nočnej cyklistike. Tašku na cyklistické sedlo možno použiť ako FENDER, ak dážď výrazne zníži striekajúcu blatistú vodu na vašu handričku.

Rozmery produktu: Zabudovaný tvrdý materiál okolo panelu na používanie udržuje tašku v tvare a chráni predmety pred vytlačením. Užite si svoju cyklistickú cestu bez ohľadu na to, či je slnečno alebo daždivo s cyklistickou taškou Sealock.

waterproof Bike packing bagwaterproof Bike packing bag


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept